Mi kell ahhoz, hogy állatorvos lehessek?
Figyelt kérdés
Úgy értem h milyen tantárgyakból kell emelt érettségi stb. illetve mi kell ahhoz h a Szent István Egyetemen bekerüljek az államilag támogatottba?Hány évig kell tanulni?milyen tárgyakat tanítanak az egyetemen?ha befejeztem az egyetemet hogy tudok elhelyezkedni?
/Hozzáteszem ált. sulis vagyok/
2010. jún. 25. 10:44
1/2 anonim válasza:
A felvételi tárgyaid ebben az esetben a biológia és kémia, ebből valamelyik emelt szinten. A felvételi pont oda tavaly 425 volt, kb ennyi pont kell, hogy bekerülj. A képzési idő 10+1 félév, szóval minimum 5 évig kell tanulnod az egyetemen. Itt a leírás, hogy miket tanulnál:
de általános iskolás korban szerintem felesleges ezt nézegetned, addig még többször is változtathatják a követelményt, a pont számítást, bármit. Azért remélem segítettem vmit:)
2/2 A kérdező kommentje:
nagyon sokat segítettél köszi:D
2010. jún. 25. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!