Gyógytornásznak szeretnék tanulni, viszont attól tartok, hogy 5 év múlva már túl telített lesz ez a szakma?
Borsod megyei vagyok, Miskolcon tanulnám. Szeretek itt élni és úgy gondolom, hogy szeretnék itt is maradni. Viszont jelenpillanatban is nagyon kevés az álláshirdetés. Az összes állást kb. Pesten hirdetik. Oda viszont semmiképp sem szeretnék költözni majd.
Megéri elkezdenem, ha úgy érzem ez tenne boldoggá, szívesen segítenék az embereken? Imádom a gyógytornát és már évek óta gyógytornázgatok magamnak is otthon. Úgy érzem csodákra képes és ezt szeretném tovább is adni.
Csak ez számomra nagyon bizonytalannak tűnik. Arra gondoltam megcsinálnék mellé egy levelezős képzést. Ha tényleg nem találnék munkát. Pl. tanítói vagy óvodapedagógus,mert belőlük hiány van és több száz munkahely van meghirdetve és mellette magánként mint gyógytornász foglalkozhatnék emberekkel és gyógyíthatnék.
Kérdés megéri-e, lenne -e egyáltalán páciensem. Hiszen nem mozgok nagy körökben és hogy hirdethetném magam.
Ha van rá lehetőséged, akkor persze tanulj mellé mást is.
Az meg hogy nem mozogsz nagy körökben még változhat. Kezdőként általában így van ezzel mindenki. Képzés során kialakíthatsz jó kapcsolatokat. Főleg, ha nappalin végzed és aktív leszel az egyetemen.
Engem ez nem zavarna, örülnék, ha kezelhetnék olyan embert, akin látom, hogy igenis rászorul. És minél jobban annál jobban érzem, hogy kézzel-lábbal segíteni szeretnék neki.
A buszon utaztam amikor láttam egy kislányt szegénykém kancsal volt és befelé forduló lábfejjel ment, lábujjhegyen.
Annyira éreztem, hogy szívből segítenék neki, ha lehetne.
Felnőtteknek is segítenék szívesen természetesen. Mindenkinek.
Vagy balesetek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!