Ott hagyom az egyetemet, merre tovább?
Jelenleg egyetemista vagyok, ez az első félévem. Sajnos nagyon rosszul döntöttem, amikor ezt a szakot választottam, nem nekem való. Amellett, hogy egyáltalán nem tetszik a szak, a tantárgyak feléből már most nincs meg az aláírás, a többi is kb még csak azért nem úszott el, mert még nem volt meg az első zh. Félévkor tervezem ott hagyni, de fogalmam sincs, hogy merre tovább... Ti mit tennétek? Gondoltam OKJ képzésre, de egyelőre nincs túl sok információm, hogy hogyan is működik ez az “első okj ingyenes” dolog. Valahol ezt, valahol azt írják. Ti mit tudtok erről? Esetleg ha valaki tud olyan kozmetikus tanfolyamot, ami ingyenes, egy linket vagy valami infót dobhatna😁 Megköszönném. (Budapest vagy Nyíregyháza)
Egyébként, ha most kapok diákit az egyetemen, akkor azt még legalább nyárig használhatom, attól függetlenül, hogy már nem tanulok ott? (Diákmeló, kedvezmény, stb)
Én csak sok ehhez hasonló oldalt találtam, elég húzós az ára. De az mindenképp jó, hogy még időben rájöttél, hogy nem neked való és mást akarsz csinálni.
Ilyenkor már csak fizetőst lehet
találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!