Alapszakról osztatlanra lehetséges váltani?
Figyelt kérdés
Első féléves alapszakos hallgató vagyok, de mivel a későbbiekben szeretnék pedagógiai végzettséget is valamilyen formában, felmerült bennem, hogy váltanék tanárira. Az szakom tárgyai közül az osztatlanosok majdnem mindent tanulnak, tehát sokat át tudnék vinni. Kereszt félévben nagyon necces? Megéri egyáltalán? Ha nem ez, akkor mesterre mennék, de az majdnem ugyanolyan hosszú képzés és így lenne egy másik terület is, amivel foglalkozhatok.
Igen, mehettem volna alapból tanárira, de év közben jöttem rá, ezt szeretném.
2018. okt. 15. 16:05
1/1 anonim válasza:
Ha szeretnél, akkor mindenféleképpen jelentkezz. Lehet elfogadnak krediteket, lehet nem. De akkor is csak egy félev volt. Nem egy egész szak ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!