Élelmiszermérnöki vagy biomérnöki szak a nehezebb és melyiket érdemesebb tanulni elhelyezkedés és fizetés szempontjából?
Figyelt kérdés
2018. okt. 12. 00:16
1/2 anonim válasza:
Biomérnöki nehezebb, és jobb is a lehetőség vele, plusz mehetsz élelmiszermérnök MSc-re vele, ha úgy döntesz, fordítva sajnos ez nem opció.
2/2 anonim válasza:
Fordítva is működik, és az kompatibilisebb, mint biomérnök BSc-ről élelmiszermérnök MSc-re menni, mivel élelmiszertechnológiát nem tanulnak biomérnökin (pl. állatitermék technológia, vagy sütőipari technológia), így borzasztóan nagy lemaradásban vannak.
Ellenben élelmiszermérnökin a törzsanyag nagy része megegyezik a biomérnökivel (matek,fizika,művelettan,mikrobiológia,kémia,analitika,biokémia).
Szóval inkább élelmiszermérnökit választanám, mivel BSc-vel el lehet indulni egy csomó másik MSc- irányába. Biomérnök,vegyészmérnök,élelmiszerbiztonsági mérnök,gyógyszervegyész mérnök..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!