Milyen a Kisképző iskola?
Milyen átlaggal vesznek fel?
Milyenek a tanárok?
A kollégium milyen?
Szia! Én nagyon ajánlom! 2.éve tanulok itt. Persze caak nagyon elszánt és tehetséges művészlelkeknek való ez! A tanároknak mindd saját személyiségük van. Van aki jófej van akit meg imádunk mert nem az. Az 1-2 sanlonos tanár sem sablonom. Pl törin, salamon nagyon kemény és sokat kel tanulni, de jójat eöhögünk. A matek és a magyar olyan átlag közép iskola szinen van, ergo kell rá tanulni, de nem halsz meg ha nem vagy hülye. Szakok egyéniek, én üvegen azt tudom mondani hogy a szaktörit azért mikor kell nehéz tanulni, ee igazából a munkával kűzdök nagyon hogy tökéletes legyen. A rajzon is nagyon igyekezni kell és gyakorolni. Nagyon erős a művészeti oltatás. Bejutni is nagyon nehéz, iszonyat sokat szoktak rá készülni. Én tanultam az ex kiskepzos anyammal es kiskepzoben is a fevetelire, hat anyam sokkal tobbet tanitott meg mint amit elokesziton tanutottak, de meg az is sokkal jobb mint a budai rajziskola. Tehat ajanlom az elokeszitot. Azt hiszem jogy kb 1-2 eve van az hogy mev kell legyen a 3,5-4es atlag, szval az atlagra is figyelj! A felveeli is sokat tesz a latba. Nem evsznek fel ha sak jol rajzolsz es kozben 3mas az atlagod es a felvetelid 30 pontos.
A koleszeól csak jókat hallok. Az osztályban a koleszosoknak egy saját klikkjük van, nagyon osszeszoktak. Sőt! Ez még évfolyamok kozt is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!