Érdemes elvégezni a gazdasági informatikus vagy szoftverfejlesztő OKJ képzést? Melyikkel lehet jobban elhelyezkedni ill. melyik a nehezebb a két szakma közül?
Most érettségiztem gimiben de nem vettek fel egyetemre. Igazából semmi közöm az informatikához, de mindenhol a nagy munkaerőhiányról lehet hallani. Talán ez többet ér mintha elvégeznék valami turisztika szakot fősulin...
Aki esetleg elvégezte, tudna tapasztalatokat írni (a képzésről is, meg hogy mit csinált utána.)
"Középszinten matekkal nem volt gondom simán meglett ötösre az érettségim."
És? Semmit nem jelent. Tényleg, csak kíváncsiságból, mert én nem sima gimiben érettségiztem; ez nálad konkrétan nagyjából 10 olyan matek tétel tudását jelenti, amit matematikusról neveztek el? Hány olyan tétel van köztük, ami nem ókori?
Elég sok tételt vettünk (most mindet nem tudom felsorolni):
Pitagorasz, Thálesz, magasság, befogó, súlyvonalak, szinusz, koszinusz, párhuzamos szelők stb. De nem hinném hogy a közgazdaságban kellenének ezek a geometriai tételek...
"magasság, befogó, súlyvonalak, szinusz, koszinusz, párhuzamos szelők"
Nem figyeltél, mondtam, hogy olyan tételeket kérek amiket matematikusokról neveztek el. Te 2-t mondtál, én tudok még egyet amit tanulnotok kell. Ez lófasz. Fingod nincs, nem is lehet, hogy mi a rák volt a 18-20. században a matematikában. Sőt, mondok rosszabbat, az ókorban sem ám 2 tétel volt.
"Jó de nem vágom ez hogy jön ide. Nem matematikatörténetet akarok tanulni..."
Hát mit? Matematikát? Egyiket sem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!