Óvónőnek tanulni jó döntés?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy egyetemet, de nem megy, nem tetszik. Ezért gondoltam, hogy ott hagyom ezt az iskolát, és elmegyek óvónőnek. Szeretem a gyerekeket, de sosem volt az az álmom, hogy óvónő legyek. Viszont szívesen tanulnám, de nem tudom mennyi türelmem lenne a kicsikhez. Van így értelme pályát váltani? Semmi más elképzelésem sincsen, hogy mit tanuljak. Családban van több óvónő is, ők szeretik, viszont azt mondják, hogy a mai gyerekek katasztrófálisak, neveletlenek, nem lehet velük szót érteni. Ti mit gondoltok erről?2018. szept. 30. 18:22
1/3 anonim válasza:
Nem, mert tele vagy ellentmondásokkal.
2/3 anonim válasza:
Én világ életemben tanító néni szerettem volna lenni, ez volt az álmom, így ezt is tanultam. Viszont ha újrakezdhetném biztos nem erre a pályára készülnék.
Hidd el a mai gyerekek már nem olyanok, mint amilyen gyerekek miatt például én erre a hivatásra készültem! 27-28 gyerekből jó ha van 10-12 aranyos, jól nevelt, egészséges keretek között huncut! Ha van lehetőséged menj be az óvónő ismerősöd ovijába, akár vezetői engedéllyel és próbálj ott eltölteni néhány napot! Ha tetszik, akkor kezd el!
3/3 anonim válasza:
Ne itt tanulj óvónőnek, mert felkopik az állad, ráadásul biztos a korai halál (a folyamatos fertőzések miatt). Ismerős lányáék Svédországba mentek. Az itthon magyar-angol szakon végzett fiatal nő Svédországban kitanulta az óvónőséget és ő lett az óvodavezető. Mindezt5-10 év alatt. Itthon ezt soha el nem éred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!