Mennyi az esélye annak, hogy felvesznek?
Figyelt kérdés
Tavaly 281 volt a ponthatár(ELTE-TTK környezettan) és 271 (DE-TTK földtudományi).
Nekem 320 pontom lett, szerintetek felvesznek idén valamelyikre. Nem lehet tudni, hogy kb. mennyiben változnak a ponthatárok?
2010. jún. 23. 12:33
1/8 A kérdező kommentje:
Bocs, egy kérdőjel lemaradt az egyik mondtaból..
2010. jún. 23. 12:35
2/8 anonim válasza:
na sokkal többen jelentkeztek most, mint tavaly, akkor emelkedett a ponthatár, de szerintem esélyes vagy, hogy felvettek.
3/8 anonim válasza:
325 pont kellett volna, nem vesznek fel.
5/8 A kérdező kommentje:
tudtommal tavaly jelentkeztek sokkal többen, mert akkor csatlakozott be a lemaradt első 0. évfolyamos csapat. idén kb. annyian felvételiznek mint tavaly. nagyon reménykedek..
2010. jún. 23. 12:39
6/8 anonim válasza:
én 3 éve voltam ebben a helyzetben. akkor kb belenyugodtam, hogy 1. helyre nem vesznek fel, a többi pedig nem érdekelt, és inkább kerestem egy okj-s képzést, amit a köv felvételiig megcsináltam volna.
aztán tök nyugisan néztem meg a pontokat, aznap mikor kiderültek a ponthatárok, és akkor láttam, hogy felvettek:D
nagyon boldog voltam, és csak pár ponton múlt. szóval semmi sincs elveszve! sok sikert!
7/8 Silber válasza:
Ajánlatos megnézni, hogy az első évek során (több év!) mennyi volt a ponthatár. Ez ad némi támpontot, de elég nagy szórása lehet. Tehát biztosra senki nem tud menni. Fontos, hogy hányan jelentkeztek rá. Én vegyészmérnökire adtam be a jelentkezésem. Az előző évek során 230 pont körül volt a felvételi határ, az utolsó évben kapásból ráemeltek 50 pontot az előzőre. Tehát buzgón figyelgesd majd az eredményeket.
8/8 anonim válasza:
Állítólag az idei érettségik(például a biosz emelt) valamivel nehezebbek voltak,mint tavaly,ami ugye csökkenti a ponthatárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!