Fakultáció választás előtt állom gimnáziumban. Biológia és földrajz faktot szeretnék felvenni, ezekkel milyen lehetőségem van majd továbbtanulni?
Biológiával: Állatorvos, zoológus, biológus, orvos, fogorvos, pszichológus, gyógytornász stb... földrajzal: bányászmérnök, geológus, geográfus, alap földrajz szak és onnét valami településfejlesztés vagy valami ilyenre.
Ezeket a faktokat csak akkor válaszd ha kifejezetten tudod, hogy ezek közül a szakmák közül valamelyiket szeretnéd tanulni. Én is most itt állok tovább tanulás előtt, pechemre a földrajzot választottam mert érdekesnek találtam, most viszont semmi olyan szakot nem lelek amit eltudnék képzelni mint jövendőbeli állásomat. Szerencsére tavaly megcsináltam egy infó érettségit, így elég sok kapu nyitva maradt előttem, ahová beadhatom a jelentkezésem.
Az előttem lévő elég rosszul tudja.
Az állatorvosira és az általános orvosira, sőt a fogorvosira is, emelt kémia/fizika kell az emelt biosz mellé.
Biológia földrajz fakttal mehetsz tanárnak, biológusnak, geológusnak, meteorológusnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!