Milyen szakokat és konkrét egyetemeket tudnátok ajánlani, ha rajzolni szeretnék?
Figyelt kérdés
Főleg animáció, filmek ,játékok animációi, játékokhoz pl karakter tervezés meg ilyesmik.2018. szept. 26. 12:03
2/4 A kérdező kommentje:
És pont számot meg ilyesmiket leirnád? Mert kiváncsi vagyok.
2018. szept. 26. 12:19
3/4 anonim válasza:
Nincs ponthatár, mivel gyakorlati vizsga alapján döntenek. Itt tudsz tájékozódni, hogy mit kérnek: [link]
4/4 anonim válasza:
MOME-n iszonyatos a túljelentkezés, és már eleve profi kell legyél, hogy bekerülj. Azt is tudnod kell, hogy nem a leghasznosabbak a magyar művészeti egyetemek... Kapcsolatépítésre jók, meg arra, ha tényleg semmit nem tudsz az animációról (de ezesetben esélytelen a MOME). Én METU animáció szakon vagyok végzős, ha a 3D és a játékok érdekelnek inkább, akkor a Média-Design szakot ajánlom, ha inkább rajzosabb vagy, akkor animáció szak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!