Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A békéscsabai Közgéről mi a...

A békéscsabai Közgéről mi a véleményetek? :o

Figyelt kérdés

2018. szept. 22. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt hallottam, hogy kicsit lejjebb adta és már mindenkit felvesznek 3-astól. Régen talán jobb volt, és kevesebben is jelentkeznek már oda.
2018. szept. 22. 11:20
 2/2 anonim válasza:
Én Közgés vagyok, és nagyon szeretjük. Jó a közösség, valóban valószínűleg nem kell annyit tanulni, mint pl.: az Andrássyban, de szerintem nem feltétele, egy iskolának, hogy attól rettegj mindennap, hogy melyik tanár fog íratni egy váratlan dolgozatot.(de itt is van néhány "jóindulatú" tanár) Ezzel nem az Andrássyt szeretném lejjebb minősíteni, mert más szempontokból nem összehasonlítható a két suli. A tanárok többsége korrekt. Szerintem a színvonal is jó, hiszen a 3. Legjobb iskola helyét foglalja el országos viszonylatban a diákok szakmai tudása és eredményessége alapján. Nyilván akkor érdemes a sulit választanod, ha érdekel ez a vonal. (kozge, turisztika, infó)
2018. okt. 29. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!