Gépész BSC utáni Msc?
Figyelt kérdés
Ti mit választanátok? műszaki menedzserrel szemeztem, egyéb ötletek?2018. szept. 21. 21:24
1/5 Walter_Dornberger válasza:
Én az energetikai, azon belül az atomenrgia szakirányt ajánlanám.
Az angol mellett orosz második nyelvvel, ennek most felfelé ívelő kurzusa van.
2/5 Vodafonelive válasza:
Mit szeretnél kezdeni az életedben? Milyen szakirányon vagy? Ha műmenedzser lehet inkább egy vezetés-szervezés MSc a jobb, nem?
Szeretnéd-e a BSc-t kombinálni másik mesterrel? Gondolok gépész BSc, építő MSc?
3/5 A kérdező kommentje:
nem, a gépész vonal jó. a vezetés és szervezésre pl nem tudom felvennének-e, mik az előkövetlemények?
2018. szept. 22. 13:26
4/5 Vodafonelive válasza:
A kérdéseimre se adtál választ...
Vezetésre felvennének, 4 szaktársam is ment gépész BSc-ről erre az MSc-re. Kell hozzá kreditelismerési eljárás, annyi, hogy BSc tárgyból kell plusz tantárgyakat csinálni első évben.
5/5 A kérdező kommentje:
egyébiránt gyártós vagyok eddig. az teljesen meg is felel, de gépész BSC-t nem akarok. valamint fontos hogy tudjak tovább dolgozni már Msc mellett
2018. szept. 22. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!