A fejlesztőt (BMNI) hol lehet felebezni, hogy ne járjak? SOS!
Nyilván a "fellebezésre" gondolsz. Hány éves vagy? Tényleg problémáid vannak még a szövegértéssel? Ez a te érdeked, hogy járjál. Gondolom, cserébe felmentenek valami alól, vagy kapsz időkeddvezményt. Akkor az sem lenne.
Amúgy a szakvéleményt kiállítónak kéne írnod egy levelet, de szerintem hivatkozni csak arra lehet, hogy neked már nincs rá szükséged. Attól hogy neked nem jó az időpont még kell járnod!
2-es: 4-5 tanuló vagyok, és már 1. osztályos korom óta kell járnom, de 3-8ig azt mondták, hogy most ne járjak. (nem tudom, hogy miért)
Most, hogy 9.es lettem, kaptam egy papírt, hogy kötelező járni, nem is értem, jól tanulok, és most már jobban megy a szövegértés, mint 3-4 évvel ezelőtt. Mindig jól tanultam amúgy.. Csak annyi hogy oxigénhiányos vagyok és kell járnom, de semmi értelme szerintem már..
Így már értem. Mert nekem például volt, hogy alacsony volt a hemoglobin szintem, és kellett is hogy vért kapjak.
Én továbbra is azt mondom, hogy az osztályfőnök feladata a tájékoztatás/tájékozódás e téren. Ha ő nem tesz semmit, akkor az igazgatónak írjatok levelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!