Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek manapság milyen...

Szerintetek manapság milyen OKJ-t érdemes elvégezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tavaly érettségiztem, egész jól sikerült. Bár matekból mindig is elég gyatra voltam talán inkább azért, mert eléggé elhanyagoltam. Pedig informatika érdekelne a legjobban főleg akár egy szoftverfejlesztő, rendszergazda. Informatikából is érettségiztem. Ami még érdekelne pl a cukrász, imádok sütni. Vagy a gyógyszertári asszisztenst néztem. De ezekről mindről lebeszéltek vagy olvastam, hogy nehezen lehet velük elhelyezkedni. Vagyis főleg egy ilyen sima OKJ-s végzettséggel. Szóval szívesen elfogadok bármi tippet, tanácsokat szerintetek minek lenne értelme inkább a mai világban. Most egyelőre recepciósként dolgozom, de mellette már elkéne kezdenem egy tanfolyamot amit szeretek is és lenne is értelme később. Nagyon köszi a válaszokat! Privát üzit is szívesen fogadok. :)

20/L

2018. szept. 18. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha sportolsz akkor edző.

Cukrász esetleg, inkább szakács.

Masszőr?

Pasis szakmák közül asztalos, villanyszerelő? Talán ezek nem annyira megterhelőek fizikailag.

2018. szept. 18. 15:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Masszőr is tetszene csak az a baj, hogy elég vékony vagyok, vékonyak a kezeim így nem hiszem, hogy bírnám. Oda azért kell fizikum.
2018. szept. 18. 16:36
 3/3 Jeszka ***** válasza:

Szia én ezeket tettem le:

Kereskedő

Gazdasági informatikus

Bármixer

Most pedig informatikai rendszer üzemeltetőt csinálom.

Mellette újra akarok érettségizni informatikabol (emelt).

Nem tudom gondolkodtál-e tovább tanuláson tehát később egyetem?

Mert akkor az se mindegy melyik okj

24/L

2018. szept. 27. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!