Szerintetek manapság milyen OKJ-t érdemes elvégezni?
Sziasztok. Tavaly érettségiztem, egész jól sikerült. Bár matekból mindig is elég gyatra voltam talán inkább azért, mert eléggé elhanyagoltam. Pedig informatika érdekelne a legjobban főleg akár egy szoftverfejlesztő, rendszergazda. Informatikából is érettségiztem. Ami még érdekelne pl a cukrász, imádok sütni. Vagy a gyógyszertári asszisztenst néztem. De ezekről mindről lebeszéltek vagy olvastam, hogy nehezen lehet velük elhelyezkedni. Vagyis főleg egy ilyen sima OKJ-s végzettséggel. Szóval szívesen elfogadok bármi tippet, tanácsokat szerintetek minek lenne értelme inkább a mai világban. Most egyelőre recepciósként dolgozom, de mellette már elkéne kezdenem egy tanfolyamot amit szeretek is és lenne is értelme később. Nagyon köszi a válaszokat! Privát üzit is szívesen fogadok. :)
20/L
Ha sportolsz akkor edző.
Cukrász esetleg, inkább szakács.
Masszőr?
Pasis szakmák közül asztalos, villanyszerelő? Talán ezek nem annyira megterhelőek fizikailag.
Szia én ezeket tettem le:
Kereskedő
Gazdasági informatikus
Bármixer
Most pedig informatikai rendszer üzemeltetőt csinálom.
Mellette újra akarok érettségizni informatikabol (emelt).
Nem tudom gondolkodtál-e tovább tanuláson tehát később egyetem?
Mert akkor az se mindegy melyik okj
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!