Ha van papírom róla, hogy diszgráfiás vagyok szenvedek bármiben is hátrányt?
A vázlatos a legkisebb probléma. Ha már ez is gondot okoz, akkor a ZH-kon meg a vizsgákon el fogsz vérezni. Emiatt szerintem mindenféleképpen jelezd majd, ha eljutsz odáig.
A munkáltatót meg érdemes tájékoztatni erről, ha nem teszed meg és a próbaidőn sem derül ki, akkor a későbbiekben sem fogsz tudni reklamálni az ügyben hogy neked például több időre lenne szükséged egy dokumentáció elkészítésekor. Ha meg nem tudod megcsinálni időre keresnek majd mást a helyedre.
9 A diszgráfiát ne hogy már szégyeld...
Miért ne lehetnél Mechatronikai mérnök? Lehetsz..
13 A doksi elkészítése már mindenhol szinte digitális, úgy hogy kérdező ne aggódj.
Úgy hogy ha dolgoztál már együtt valaha német v. Amerikában mérnökkel a diszgráfiáddal együtt rá fogsz jönni, hogy a te tudásod kimagasló hozzájuk képest:DD
Különben is a népesség szinte 70%-a már mindent géppel ír, és szinte alig tudnak már Amerikában is az aláírásukon kívül írni az emberek.
A sok ostoba buta emberre meg ne hallgass. Mert ahogy viszonyulnak hozzád, ha okosak lennének de nem azok, akkor segítenék az embereket, ehelyett a béka effektust használják, hogy az ő nulla szintjükre próbálnak lerántani.,
"Úgy hogy ha dolgoztál már együtt valaha német v. Amerikában mérnökkel a diszgráfiáddal együtt rá fogsz jönni, hogy a te tudásod kimagasló hozzájuk képest:DD"
Ebből látszik, hogy életedben nem dolgoztál német vagy amerikai mérnökökkel...
17 Én nem is, de aki diktálta az igen, nem is egyszer:DD
És meglátta azt a mély sötétséget ami a soraidból áradt, erre iratta le, azt amit továbbítottam egyenesen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!