Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha van papírom róla, hogy...

Ha van papírom róla, hogy diszgráfiás vagyok szenvedek bármiben is hátrányt?

Figyelt kérdés
Na most az lenne a probléma, hogy a sulinkban nem lehet e-vázlatolni. Nekem ezerszer könnyebb így. És egyébként általánosban is mondták a tanárok, hogy lehet diszgráfiás vagyok. Ha rendelkezem ilyen papírral akkor, szenvedhetek bármiben is hátrányt? (Továbbtanulás/munkahely lehetőség)

2018. szept. 13. 19:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Miért szeretnék lógni? Problémám van az írással, és inkább elektronikusan szeretnék vázlatolni.
2018. szept. 13. 21:17
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Azért mert el akarod hallgatni a munkáltatóid elől. Persze úgyis kiderül. De nem is ez a legnagyobb baj, ezzel együtt lehet élni. A baj az, hogy sumákolni akarsz, ami persze úgyis kiderül.
2018. szept. 13. 21:21
 13/20 anonim ***** válasza:

A vázlatos a legkisebb probléma. Ha már ez is gondot okoz, akkor a ZH-kon meg a vizsgákon el fogsz vérezni. Emiatt szerintem mindenféleképpen jelezd majd, ha eljutsz odáig.

A munkáltatót meg érdemes tájékoztatni erről, ha nem teszed meg és a próbaidőn sem derül ki, akkor a későbbiekben sem fogsz tudni reklamálni az ügyben hogy neked például több időre lenne szükséged egy dokumentáció elkészítésekor. Ha meg nem tudod megcsinálni időre keresnek majd mást a helyedre.

2018. szept. 13. 21:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

9 A diszgráfiát ne hogy már szégyeld...

Miért ne lehetnél Mechatronikai mérnök? Lehetsz..

2018. szept. 13. 21:29
 15/20 anonim ***** válasza:
20%

13 A doksi elkészítése már mindenhol szinte digitális, úgy hogy kérdező ne aggódj.

Úgy hogy ha dolgoztál már együtt valaha német v. Amerikában mérnökkel a diszgráfiáddal együtt rá fogsz jönni, hogy a te tudásod kimagasló hozzájuk képest:DD

Különben is a népesség szinte 70%-a már mindent géppel ír, és szinte alig tudnak már Amerikában is az aláírásukon kívül írni az emberek.

A sok ostoba buta emberre meg ne hallgass. Mert ahogy viszonyulnak hozzád, ha okosak lennének de nem azok, akkor segítenék az embereket, ehelyett a béka effektust használják, hogy az ő nulla szintjükre próbálnak lerántani.,

2018. szept. 13. 21:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdező egy a lényeg tudj kockákat meg vonalakat rajzolni:DD A többi nem számít:D
2018. szept. 13. 21:36
 17/20 anonim ***** válasza:

"Úgy hogy ha dolgoztál már együtt valaha német v. Amerikában mérnökkel a diszgráfiáddal együtt rá fogsz jönni, hogy a te tudásod kimagasló hozzájuk képest:DD"

Ebből látszik, hogy életedben nem dolgoztál német vagy amerikai mérnökökkel...

2018. szept. 13. 21:43
 18/20 anonim ***** válasza:

17 Én nem is, de aki diktálta az igen, nem is egyszer:DD

És meglátta azt a mély sötétséget ami a soraidból áradt, erre iratta le, azt amit továbbítottam egyenesen neked.

2018. szept. 13. 22:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Diszgráfiásan tanulok fogorvosnak. Semmi hátrányom nincs benne, ja és két professzor is az.
2018. okt. 7. 23:17
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha érettséginél igénybe veszed a könnyítéseket pl. dupla szóbeli, akkor ezt beleírják a bizonyítványba. Én ezt igénybe vettem, belekerült munkáltató leszarta mi van a bizibe. Igaz jelentkezésnél a szakmunkás bizonyítványom megléte volt a fontos. Amúgy jó buli mert jegyzetelhetsz laptopba, meg dolgozatok helyet a szóbeli számonkérések is lehetnek túlsúlyban. Na ezt már annyira nem szerettem, de olyan szempontból jó volt, hogy időnként a tanárok segítettek a felelésnél, azaz a lényegre rávezettek. :)
2018. okt. 21. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!