Matek érettségi nélkül hova veszik fel az embert?
Nem nèzik, hogy miből van érettségid, hanem azt nézik, hogy van-e.
Èn anno választhattam, nem èrettségiztem matekból, helyette biológiából ès kémiából érettségiztem. Senkit nem érdekelt se a munkahelyemen, se a főiskolán, hogy nincs matek érettségim.
Rengeteg helyre nem kell matematika tudás....én ugyan érettségiztem belőle anno....9-10-11-12-ben bukdácsoltam (1-es, 2-es) érettségin megbuktam írásbelin, szóbelin meg csoda folytán átrugdaltak, de a mai napig "kínai" a matek.
Az egyetemen a közgazdaságtant mégis abszolváltam ahogy a statisztikát is - a mai napig nem értem hogy sikerültek ezek a vizsgáim :-) Bementem...írtam valamilyen válaszokat a feladatlapra és jött a netunban az üzenet, hogy elégséges :-)
Sőt anno egyetem előtt elmentem pénzügy-számvitel okj-ra is és ott is levizsgáztam pedig a mai napig kínai a kettős könyvelés + a kódok :-)
Munkahelyeken meg ha valamit számolni kell előveszem a számológépet és kiszámolom ha valami nem tiszta pl % számítás :-) utána nézek neten hogy kell :-)
Ha lett volna rá mód anno 25 éve simán felmentettem volna magam matek alól...csak egy csomó görcsöt, szorongást és pótvizsgákat eredményezett :-)
Diplomám pedig lett matek tudás nélkül is....nem BTK! és nem ilyen BA meg BSC hanem régi egyetemi képzés 5 év :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!