Kérelem írásában valaki segítene?
Figyelt kérdés
Azzal kapcsolatban kéne kérelmet írnom, hogy bejárós vagyok a sulimba, és ha lekésem a buszt, akkor 1 óra hogy jön a másik és hogy ezt nézzék el alkalom jellegűen. Valaki tudna ebben segíteni, hogy hogy fogalmazzam meg?2018. szept. 11. 21:18
1/5 anonim válasza:
Hát bocs, de ha te lekésed az ismert időpontban induló buszt, az a te felelősséged, mint ahogy mindenki másnak is. Egész más eset, ha a busz magától késik, és amiatt mulasztasz egy órát. Azt a busztársaság igazolásával el kell, hogy fogadják. De a saját hibádból történő késés természetesen igazolatlan. Ha tudod, hogy egy órát kell várnod, akkor annál jobban kell igyekezni az elsőt elérni.
2/5 anonim válasza:
Bizony, bizony! Tessék időben felkelni és időben kimenni a buszhoz. Tudod-e, hogyan vélekedik a buszvezető? Aki fut - sportol, aki integet - az búcsúzkodik, aki utazni akar - ott várakozik a megállóban.
3/5 anonim válasza:
Az előttem szólóknak igaza van. Ha időjárás miatt nem jön a busz, megértik, de időben ki kell menni a megállóba, akár 10 perccel korábban. Én 4 év alatt 1-szer késtem el ónos eső miatt.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom, ezeket az egyaltalan nem hasznos valaszokat. Nem azt kertem, hogy ti adjatok okot, hisz nem tudjatok konkret milyen okbol kerelmezek ilyet. Koszontem szepen.
2018. szept. 12. 00:16
5/5 anonim válasza:
Akkor más alkalommal fogalmazz érthetően. Látod, három ember egyformán értette azt, amit te érthetetlenül fogalmaztál. Akkor írj egy kérvényt, pl.: "Kérem késésem igazolását a tanítási óráról 2018.... , mert.... Kérésem kedvező elbírálását előre is köszönöm. Keltezés, aláírás." Aztán vagy elfogadják, vagy nem. Ámde, ezt egy elsős gimisnek szájába kell adni?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!