Melyik szakmával lehet jól elhelyezkedni és viszonylag jól keresni?
Sziasztok!
28 múltam.Elvégeztem egy egészségügyi főiskolát.Dolgozom is jelenleg az elvégzett szakmámban már évek óta. Nem sok a fizetésem egészségügyisként,de sokáig imádtam így is,hogy segíthetek másoknak,azonban egyre jobban megundorodtam az emberektől.Hiába segítek..sokszor a rosszat kapom.A kollégáim szeretnek keresztbe tenni egymásnak,szar a légkör,sehogy se jó. Gondolkodom,hogy elvégzem egy másik főiskolát vagy valami szakmát,amivel kitudnék törni innen vagy jobb lehetőségeim lehetnének anyagilag is.
Azonban tanácstalan vagyok :/ A matekkal hadi lábon állok,így gazdasági irányba nem igen mernék belevágni.
Köszönöm a segítséget
Sajnos nem létezik nem matekos szak, amivel a statisztikák alapján nagy eséllyel szerzel munkát, vagy jó a fizetés.
A kettő együtt meg teljesen kizárt...
Ha ápoló vagy, akkor elvégezhetnéd az egészségügyi menedzser MSc-t, de hát ott is van matek.
Esetleg nem szakmát váltani, hanem kimenni külföldre, ahol jobb a fizu és a korházak?
"Melyik szakmával lehet jól elhelyezkedni és viszonylag jól keresni?"
Ipari szoftverfejlesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!