Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ebben az évben vagyok végzős...

Ebben az évben vagyok végzős a gimnáziumban, és eldöntöttem hogy óvodapedagógus szakra szeretnék jelentkezni az egri Eszterházy Károly Főiskolára. Van olyan aki itt végzi ezt a szakot? Ha igen válaszolnál nekem pár kérdésre?

Figyelt kérdés

A legelső kérdésem az lenne, hogy nehéz bekerülni? Tudom ez relatív, de az alkalmassági vizsgán nagyon nehéz feladatok vannak, és szigorú tanárok?

Gimnáziumi éveim alapján rájöttem hogy humán beállítottságú vagyok, magyarból és történelemből emelt szinten tanulok, és informatika lesz az ötödik választott tantárgyam érettségin. Ezek mennyire felelnek meg ahhoz hogy bekerüljek?

2018. szept. 9. 16:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!