Állatorvosira milyen tanulók jutnak be? Értem ez alatt, hogy milyen tanulók voltak általános iskolában vagy gimiben?
Figyelt kérdés
Nyilván jó tanulók járnak az állatorvosira, de kíváncsi lennék "pontos adatokra" :D . Ki miből hanyas volt, vagy milyen bizonyítványai voltak? Estleg, hogy molyen érettségiket írt2018. szept. 5. 19:51
2/5 anonim válasza:
Biosz és kemia 5ös volt, a matek és az angol is. A többi targy nem igazán érdekelt, töriből pl leginkább kettes voltam. Sosem koncentráltam a "sima" tárgyakra, nem készültem rájuk otthon csak a biosz-kémia faktra. Érettségin a magyar lett a legrosszabb 60%-al. Az emelt biosz-kémia duplázásával jutottam be.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, most megnyugtattál! :D
2018. szept. 5. 21:06
4/5 anonim válasza:
Számít? Ha írsz egy jó bioszt és kémiát, akkor is bent vagy, ha a többi tárgyból csak pótvizsgákon mentél át. Mondjuk, ha nem azért voltak/vannak rossz jegyeid, mert magasról teszel a többi tárgyra, hanem mert részedről emberfeletti teljesítményt kell produkálnod, hogy elérj legalább egy hármas szintet, nem vagyok benne biztos, hogy az állatorvosi a neked való egyetem.
5/5 A kérdező kommentje:
egyáltalán nincsenek rossz jegyeim, életemben nem volt még hármas a bizonyítványomban és négyes is csak alig-alig. A kérdés inkább csak azért fogalmazódott meg bennem, mert mindig riogatnak, hogy mennyire kemény az állatorvosi és próbálom felmérni a terpet, hogy érdemes-e ebbe energiát fektetnem, vagy úgy sincs esélyem.
2018. szept. 14. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!