Humán beállítottságú embernek milyen egyetemi szakot ajánlotok?
Én teljesen humán beállítottságú vagyok, de gazdasági képzésre járok, szeretem és megy is. Ha nem zárkózol el teljesen a matektól, akkor jó választás lehet egy gazdasági szak. (Persze lehet nem a psz-be kéne belevágni.)
Esetleg nemzetközi tanulmányok, ha jó vagy nyelvekből, vagy a “klasszikus” humán szak, a jog, ha bírod a sok tanulást, és érdekel.
Szerintem függ attól is, hogy milyen személyiségű vagy.
Miért gondolkodsz a tanárin? Tudást szeretnél átadni vagy segíteni szeretnél másokon?
Humán beállítottsággal szerintem elmehetsz gyógypedagógusnak(nem feltétlen muszáj súlyosan értelmileg sérültekkel foglalkozni, van tanulásban akadályozottak szak is, szintén gyógypedagógia szakon, ahol a tanulási nehézségekkel küzdőkön segíthetsz.)
Humán beállítottságúnak való még a szociális munka (nem csak a hajléktalanokon segítés tartozik ide,sok ember nem bírja, azért írom. Ide tartozik még az árva gyerekeken segítés, gondozás, idősek gondozása stb.)
Mindenképp menj el nyílt napokra, azt tudom ajánlani! Nézz meg minél több szakot!
Sikeres pályaválasztást kívánok Neked!
Előző vagyok..csak még egy gondolat.
Ha a magyar-történelem szak érdekel, akkor viszont azt válaszd! Az a lényeg, hogy szeresd azt, amit csinálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!