Ha felvett státuszban vagyok Neptunon belül (felvettek) de nem szeretném elkezdeni az évet akkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom ha nem aktiválom a félévet idejében akkor autómatikusan le kéne venniuk a nevem a tanulók listajából. Igaz ez vagy van valami extra teendő?2018. aug. 31. 04:24
1/7 anonim válasza:
Beiratkoztál gondolom. Ha nem aktiválod időben, akkor automatikusan passzív félévre raknak.
2/7 anonim válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket :D
Minden egyetemen van egy segítőkész tanulmányi iroda, akik ezen a héten már 100%, hogy dolgoznak, mert most van a regisztrációs hét.
Ha őket felhíved egyből gyorsan pontos választ kapsz a te specifikus helyzetedre, hogy hogyan kéne tovább lépned, erre az az ötleted támad, hogy "Megkérdezem a gyakorin, hátha valaki tudja".
Majd lehet egy unatkozú 12 éves oda írja, hogy "Aha, persze, X és Y fog történni", de az is lehet, hogy egy egyetemi professzor kommentel, csak az a dolog, hogy ezt nem tudod...
Gratulálok.
3/7 anonim válasza:
Ha beiratkoztál, kérvényt adsz be a jogviszony megszüntetésére, vagy ahogy épp az egyetemed intézi. Ha nem iratkoztál be, nincs teendőd.
4/7 A kérdező kommentje:
Még nem iratkoztam be!
2018. aug. 31. 16:43
6/7 anonim válasza:
Iratkozz be, ha meg akarod tartani a férőhelyed jövő évre. Ha bőven volt pontod, akkor felvételizz újra jövőre, vagy amire menni szeretnél, és akkor nincs dolgod. Általában az egyetemeken az 1. félévet csak nyomós indokkal lehet passziváltatni.
7/7 anonim válasza:
sőt ha olyan a suli kapásból 1 évet is kell passziváltatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!