Ha mérnöki alapképzésről megyek műszaki menedzser mesterre, akkor is utálni fognak mérnökök akikkel dolgozok?
Figyelt kérdés
#egyetem #gazdaság #munka #matematika #fizika #BME #gépészmérnök #mechatronika #villamosmérnök #mérnök
2018. aug. 25. 16:53
1/5 anonim válasza:
Az attól függ, miért utálnak?
Bár nem hiszem, hogy egy újabb diploma ezen változtatna...
2/5 anonim válasza:
Miért utálnának a mérnökök a diplomád miatt?
A személyiséged miatt utálhatnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem utálnak.
A mérnökök 90% nagyon utálja a műszaki menedzsereket, azt mondják, hogy az a műszaki szakok szabadbölcsészete, büfészakja (ez a fizetések és elhelyezkedési esélyek szempontjából amúgy nem igaz)...
Idegesití Őket, hogy egy maguknál valamivel könyebb szakott végzett menedzseli Őket és nem egy mérnök (azt elfelejtik, hogy az MM eleve ezt tanulja, ezt a részét talán jobban tudja).
Ezért gondoltam, hogyha nem MM alapszakról mennék MM mesterre, hanem mondjuk valamilyen mérnöki szakról, akkor talán kevésbé néznének le, utálnának...
2018. aug. 25. 17:19
4/5 anonim válasza:
Jó MM csak mérnökből lehet. Alapszakon teljesen fölösleges minden mérnöki tudomány 1-2 tárgyát megtanulni mert nem jó semmire. Mesteren viszont már jól párosítható mérnöki BScvel.
5/5 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ha van egy mérnök BSc-d, akkor (1) miért nem akarod megcsinálni az MSc-jét (2) miért nem akarsz dolgozni vele legalább pár évet mérnökként, mielőtt "bedobod a törülközőt"? Ha műszaki menedzser akarsz lenni, menj el pár évet mérnöknek, szerezz munkatapasztalatot, és majd utána eldöntöd, akarsz-e inkább menedzserkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!