Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A CAD-CAM képzésben mik...

A CAD-CAM képzésben mik vannak dióhéjban? Van 1-2 dolog amit nem értek

Figyelt kérdés

Pl. mennyi szerepe van ebben a gépkezelésnek? Mert láttam olyan képeket ahol műhelyekben vannak,az meg tőlem teljesen idegen.. Ilyenekkel én nem szeretnék tökölni amúgy is béna vagyok az ilyenekhez. Azt tudom,hogy pl. alkatrészeket terveznek 3D-ben is, stb,de a többit nem értem. Pedig csak ezt indítanak nálunk,én inkább olyannal foglalkoznék ami weblapszerkesztés,programozás,,meg ilyenek,de nem tudom a lehetőségeket. A fentit meg azért fontolgatom,mert nem tudom még mihez kezdjek és legalább addig is csinálnék valamit,még egy jó pár jelentkező is ezért jön erre,egy átmeneti dolog,mert dolgozni nem akarnak és nem tudják még mit csináljanak,ugyanez nálam is. Csak félek,hogy hamar beadnám a taccsot ettől..De még mindig jobb mint itthon kuksolni a semmiben. Viszont az ilyen gépektől én ott helybe kioffolnék..

Nekem 2 álmom volt,újságírás,ami sporttal foglalkozik,vagy edző,,szeretem a sportokat mint egy fanatikus((focit űzöm csak)) és ha a közelében,vagy ezzel kapcsolatban tudnék valamit dolgozni az lenne az álom,de mindkettő annyira irreálisnak tűnik.Több lehetőség meg nem nagyon jut eszembe. Muszáj az utolsó olyan dolognál maradjak ami még érdekel is valamennyire,az infó. Tényleg mennék erre az okj-ra,tudom,hogy sz.rt se ér ez,de legalább csinálnék valamit,továbbá mert bírom ezt a sulit,a tanárokat,az osztálytársakat. 2 évvel meg még nem menne el az élet,csak aggaszt,hogy annyira nem fog tetszeni,főleg a gépkezelés miatt,hogy inkább abbahagynám

2018. aug. 23. 18:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Közelebb áll a gépészet hét, mint az informatikához.

Forgácsoláshoz tervezik, írják a CNC programokat, nulláról felépítve, kezdve a műszaki rajz elkészítésétől.

2018. aug. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!