Esti gimnázium 50 éves korban?
Figyelt kérdés
49 éves nő vagyok. Szakmunkás bizonyítványom van, de nagyon kellene az értettségi. Ciki ennyi idős korban visszaülni az iskolapadba?2018. aug. 22. 10:53
1/7 anonim válasza:
nem, ez soha nem ciki, teljesen mindegy mikor akarsz leérettségizni, a hasonló korú emberek amúgy sem mennének át az érettségin, ez 90%-ban garantált.
2/7 anonim válasza:
Ez nem ciki, de az igen ha valaki valaha bármilyen iskoláról szóló hamis okmányt vásárol. Na az gáz.
3/7 anonim válasza:
#1: miért ne mennének át?
44 évesen kezdtem az egyetemet, 48 évesen fogok diplomázni, közben most kezdtem nyelvet tanulni.
Tanulni soha nem késő!
4/7 anonim válasza:
Dehogy is, párom is tanít idősebbeket.
5/7 anonim válasza:
Nem, sőt! Tiszteletreméltó, hogy teszel érte, hogy jobb legyen az életed! Aki panaszkodik, de semmit nem tesz, az szomorú. Büszke lehetsz magadra, hogy megcsinálod! Mindent bele!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. aug. 23. 09:57
7/7 anonim válasza:
Ki beszélt rólad te ostoba barom?!
Azt sem tudtam, hogy a világon vagy, ráadásul leírtam, hogy hasraütés-szerűen 90%-a az érettségizett embereknek valószínűleg nem menne át most az érettségin, csak ha külön tanul rá.
Ezzel arra utaltam, hogy a kérdező ugyanolyan szellemi szinten van, mint akik anno leérettségiztek, tehát simán újra kellene tanulniuk azt a sok felesleges baromságot, amit a középiskolában kellett, és amit majd most a kérdezőnek is kell majd.
Idejössz okoskodni, hogy most diplomáztál, de még egyszerű hozzászólást sem tudsz értelmezni. Gondold újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!