Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Esti tagozaton ELTE profinfo,...

Esti tagozaton ELTE profinfo, vagy Obudai Egyetem mernokinfo?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elso kerdesem az lenne,hogy szerintetek erne valami hatrany,ha esti tagozaton szereznek diplomat,vagy azt nem nagyon nezik? Mar 23 eves vagyok,eddig masik sulit vegeztem,viszont ez az ami erdekelne,viszont munka mellett nappalira nem tudnek mar jarni,tehat maradt az esti.Itthon szoktam programozni mostanaban,nagyon megtetszett,es ezzel szeretnek foglalkozni! A masodik kerdesem pedig,ha esetleg valaki ismeri mindket kepzest,hogy mindketton ugyan olyan jo az esti kepzes szinvonala is,mint a nappalin,vagy valahol lejjebb adnak? Termeszetesen az erdekelne,ahol hasonloan jo!

Koszonom szepen elore is a valaszokat!

(Elnezest az ekezetek hianya miatt!)

2018. aug. 16. 18:42
 1/3 A kérdező kommentje:
Most latom,hogy elirtam a cimben..*proginfo.Oran vagyok,es telorol neha elgepelem :)
2018. aug. 16. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
2018. aug. 17. 02:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi:))
2018. aug. 17. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!