Milyen szakon éri meg inkább továbbtanulnom, gyógypedagógia vagy orvosdiagnosztikai analitikus?
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizem de sajnos még nem volt meg az az áhhá pillanatom, hogy hol kéne továbbtanulnom. Ezt a kettő szakot kinéztem, valószínűleg ezek közül kerül ki a győztes. Most éppen kémia-biosz fakton vagyok, mindig is inkább ezek a tantárgyak érdekeltek, de nem érzem magam elég rátermettnek az orvosira. Aki éppen ilyen szakokon tanul, ha esetleg lehetne pár kérdésem érettségikről meg kilátásokról, hálásan megköszönném!2018. aug. 13. 12:04
1/2 anonim válasza:
gyógypedagógiával kapcsolatban írhatsz :)
2/2 anonim válasza:
Ne szarozz, tedd magasra a lécet, nem lehetetlen bekerülni.
Ha mégsem, akkor puff neki nem jôttbe de megpróbáltad. Ha meg sem próbalod és pontba meg összejönne akkor fogni fogd a felyed, h miért nem irtam be.
Sorrendet 1x változtathatsz az érettségi alatt után. De már újat nem írhatsz be. Nyudogtan írd be, mindig a magasat célozd, akkor biztos lesz az alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!