Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Informatikai hálózatkezelő...

Informatikai hálózatkezelő végzettséggel hova tovább?

Figyelt kérdés

Érettségi+Informatikai Hálózat kezelő/üzemeltető + ECDL+ IT Essentials vizsga.

valami fősulira gondoltam, de fogalmam sincs mi a helyzet ott.

Budapesten szeretnék még továbbtanulni. vagy esetleg tudnék már most valami jól fizető munkát szerezni?

2010. jún. 20. 14:07
 1/3 czibles ***** válasza:

érettségi, ecdl semmit nem ér. (ez a ciscos se sokat szerintem)

okj-val meg nem találsz jó állást.

CCNP-t csinálj (de egy CCNA mindenképpen kéne) azzal már fogsz jól kereső állást is találni, főleg ha egy jó egyetemi diplomád is lesz, akkor már tényleg nem lesz akadály.

(persze 3-5év tapasztalat után)

2010. jún. 20. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:

namost mi a suliba tanulunk CCNA-t. mind a 4 szemesztert végigvesszük.

2szemesztert már sikeresen letettem. következő évben lesz a többi 2. arról elméletileg kapok valami papírt, de szerintem nem a rendes hivatalos CCNA vizsgapapírt. te erről mit tudsz?

a CCNP mennyire brutális? mert a CCNA ről azt mondják hogy teljes KO :(

2010. jún. 20. 22:30
 3/3 czibles ***** válasza:

CCNA discovery-t fejezem én majd be a napokban.

én ezt nem éreztem nagyon nehéznek. van a CCNA exploration ez már kicsit húzósabb azt mondják.

mind a kettő alapszintű tudást ad. a CCNP a következő lépcsőfok, nem beszéltem senkivel, akinek ez meglenne, de nem hiszem, hogy erre is azt mondanám, hogy könnyű.

(egyéb leírások a [link] -on)

CCNA tanfolyam után el kell menni egy minősitő vizsgára ami csak angolul van, viszont nem 80%ra kell teljesíteni (talán 70%, de ebben nem vagyok biztos). az ára 80.000Ft +áfa. enélkül csak egy okleveled lesz, hogy elvégezted a tanfolyamot (olyasmi mintha kijárnád a középsulit, de nem érettségiznél le. munkáltató függő, hogy mennyire kell neki a minősitő vagy elég neki a tudás.)

minősitőt én nem tervezem megcsinálni, inkább egy CCNP-t csinálok és majd annak egy minősitőt. (mondjuk ez képlékeny még nagyon, attól fögg mennyiért tudom majd csinálni egyetemen).

2010. jún. 21. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!