Levelező képzés esetén hogy tudnám ezt megoldani?
Ősztől mesterképzésre fogok járni levelezőn,emellett pedig pályakezdő vagyok. Az óráim kéthetente péntek-szombat lesznek. Nem hiszem, hogy kötnének majd velem tanulmányi szerződést.
Tudok így majd kivenni szabadságot? Mert próbaidő alatt nem kötelesek adni szerintem.
Elég pocsék helyzetbe toltad magadat azzal, hogy ezt a dolgot nem szellőztetted előre. Egyetlen munkáltató sem szereti a sakkba tételt. Most már minden a jóindulatukon múlik - amit, ugye, első mondatom szerint épp elk*tál.
Én azért szurkolok neked.
Nálunk van, aki úgy oldja meg, hogy azon a héten minden nap két órát bent van pluszban, és a péntek így pihenőnap.
De ezt már az interjún tisztázni kell.
Akkor még nincs veszve semmi.
Ha kellesz nekik, elviselik ezt a többlet nyűgöt, mert azért ez csak nyűg, itt előttem írnak egy megoldást, ami, valljuk be, csak akkor megoldás, ha olyan a munkakör, hogy ennek a bentmaradásnak értelme van - magyarul, a termelésed 10/8 arányban megnő a 8 óráshoz képest. Ezt eleve csak darabgyártásnál lehetne bizonyítani, bsc-s munkakörben már nem olyan egyszerű, gyakorlatilag a főnök belenyugszik, hogy 2 órán át egyedül bent olvasod a Nők lapját. :) Én délelőtt 10-kor megírtam az emaileket, majd beállítottam, hogy este nyolckor küldje el az outlook. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!