Megéri elvégezni levelezőn a gazdaságinformatikus képzést? (Bővebben lent)
Idén végeztem el a gazdálkodási és menedzsment szakot (alapképzés).
Jelentkeztem levelezőn a szeptemberben induló képzésekre és gazdinfóra vettek fel.
A programozás nem nagyon érdekel, de olvastam, hogy a gazdinfó nem csak a programozásból áll.
10 tárgyat tudnék elfogadtatni ezen a képzésen.
Szerintetek érdemes lenne belevágni? Van értelme megcsinálni a gazdinfót egy gazd. menedzsment mellett ha a programozás nem érdekel? (A B-terv az az lenne,hogy hagyom a gazdinfót és belekezdek egy mérlegképes könyvelőibe)
ha nem érdekel a programozás még mindig lehetsz mittomén SAP tanácsadó vagy ilyesmi de én kétszer meggondolnám hogy minek mert azt a gazdasági BSc-vel is csinálhatod
mondjuk ártani sem fog, a kérdés hogy bírod programozás meg egyéb infós tantárgyakat majd
te érzed mi érdekel jobban, a könyvelés vagy az informatika
Mindenképpen megéri elvégezni, jelentősen emeli az értékedet a munkaerő-piacon és később is szélesebb karrier-lehetőségeket kínál.
Azzal ne foglalkozz, hogy most nincs kedved programozni, az egyetemen a programozás teljesen más, az alapoktól kezdik, élvezetes tanulni. A legtöbb gazdaságinformatikusból nem lesz programozó, de nagyon sokat jelent tudásban és a CV-ben is, ha konyítasz hozzá.
Programozzon, akinek két anyja van :D
De miért nem mesterre jelentkeztél? Amúgy megéri, persze. Az infós állásoknak marginális része az, ami a kódolásról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!