Szakváltás karon belül ilyenkor?
Figyelt kérdés
Debrecenben járok az informatikai karra és idén át lettem sorolva önköltséges képzésre kreditveszteség miatt. Szakot szeretnék váltani és a kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e ilyenkor átváltani karon belül? Az alap ötlet az lett volna hogy egy év kimarad, kijelentkezek, majd februárban újrajelentkezek a választott szakra, így tudom majd folytatni államilag támogatottan. Viszont azt meg lehet-e oldani, hogy most átváltsak és már idén szeptemberben folytathassam a másik szakon önköltségesen? Valamint el tudok-e fogadtatni tantárgyakat és azt hogy tehetem, mert ha jól tudom lehet ilyet.
Remélem érthetően írtam le azért. Köszönöm a válaszokat! :)
2018. aug. 5. 20:30
1/1 anonim válasza:
Szakot nem lehet váltani. Ujra kell jelentkezned a felviben. Ha felvettek akkor tanulányi osztályon kell kérvényezned, ha szeretnél elfogadtatni tantárgyakat. Ott majd eligazítanak, hogy mely tantárgy mely oktatóhoz tartozik és ő fogja neked engedélyezni vagy nem a tantárgy beszámítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!