Ez hogy lenne megoldható?

Figyelt kérdés

Szóval állatorvos szeretnék lenni és jelenleg állatos szakgimnáziumba járok.

Azért jöttem ide mert általánosba nem igazán volt jó az átlagom (4,2 talán)azért mert a tanároknál az lehetett 5-ös aki hozott sütit és szimpi volt.Én sosem vittem sütit és szimpi sem voltam nekik így ritkán kaptam 5-öst akár hogyan is tanultam.(nem az összes tanár csak a fele a tanári karnak)

Azért is a jelenlegi suliba jelentkeztem mert azt mondták itt nagyon jó a biológia oktatása,színvonalas.Hát nem az nagyon nem.

Lehet úgy,hogy át megyek egy másik suliba kémia órára mivel nekünk nincs(csak 9.-be volt komplex)?

Biosz van,de nem jó a tanár(annyi az óra,hogy jegyzeteljétek ki azt a fejezetet és rajzoljátok le az ábrákat)

Egyik osztálytársam rajzból szeretne neki azt mondta az ofő,hogy érettségi után teheti csak le a rajzot mivel kell 2 évet tanulni.

De én nem szeretnék érettségi után még 2 évet várni a kémia érettségire.Meg lehet valahogy oldani?

Van velünk szembe egy suli ahol biztos van kémia oda nem mehetnék át az órákra?

Muszáj tanulni 2 évet?ez kötött?

(Járni fogok magántanárhoz aki felkészít az emelt érettségire)

Volt valaki esetleg hasonló helyzetben?

2018. júl. 28. 18:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!