Német-francia fordító-tolmácsképzés nincs sehol? Mindenhol csak angol+német/franciát látok.
Az ELTÉ-n nincs szabad párosítás. Nekem olyan kéne, hogy első idegen nyelv: német, második idegen nyelv: francia.
Specializációk:
Fordítói szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: angol; második választott idegen nyelv: francia)
Fordítói szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: angol; második választott idegen nyelv: holland)
Fordítói szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: angol; második választott idegen nyelv: német)
Fordítói szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: francia; második választott idegen nyelv: angol)
Fordítói szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: német; második választott idegen nyelv: angol)
Fordítói szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: német; második választott idegen nyelv: holland)
Tolmács szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: angol; második választott idegen nyelv: francia)
Tolmács szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: angol; második választott idegen nyelv: holland)
Tolmács szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: angol; második választott idegen nyelv: német)
Tolmács szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: francia; második választott idegen nyelv: angol)
Tolmács szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: német; második választott idegen nyelv: angol)
Tolmács szakirány (anyanyelv: magyar; első választott idegen nyelv: német; második választott idegen nyelv: holland)
Mesterszak szabd kombinációban Debrecenben van. Egyébként szerintem nem éri meg. Elkezdtem, de annyira nem tanultunk semmit, hogy eluntam.
Esetleg a Pázmányt fel lehet még hívni megkérdezni, mert kb. a fele se igaz annak, ami a honlapokra ki van írva. Nekem mindig hosszas telefonálgatások után derült ki, valójában mi van, meg mi nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!