Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mechatronikai mérnökként...

Mechatronikai mérnökként milyen kezdő fizetésre lehet számítani?

Figyelt kérdés
BSC illetve MSC esetén.
2018. júl. 27. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
2018. júl. 27. 23:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Főleg személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi, esetleg ismerősre aki ebben helyezkedett el.
2018. júl. 27. 23:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ. Ha az egyetem alatt szerzel egy kis gyakorlatot egy gyárban, vagy dolgozol egy egyetemi projektben és beszélsz angolul, akkor a nyugati országrészben szerintem egy bruttó 400 körüli értékről meg lehet próbálni tárgyalni.

Ha nincs semmi gyakorlatod, csak az egyetemi oktatás, akkor már nincs akkora mozgástered. Nyelvtudás nélkül meg felejtős az egész.

2018. júl. 28. 00:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Még egy megjegyzés.

Addig vagy alkupozícióban amíg alá nem írtad a munkaszerződést. Ha a munkáltató azzal jön, hogy "próbaidő után majd meglátjuk" nem túl bizalomgerjesztő.

Azt látjuk meg ami az aláírt papíron van. Magyarországon a "gentleman agreement" nem túl gyakran működik.

2018. júl. 28. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!