Szerintetek mennyire gáz később kezdeni az egyetemet?
Figyelt kérdés
Nem vettek fel egyetemre sajnos ezért elmegyek egy 2éves okj-ra. A 2év alatt csinálnék egy emelt infót meg egy nyelvvizsgát is meg ugye okj is plusz pont.
Mennyire lógnék ki a gólyák közül ha én addigra már 21éves lennék, ők meg többnyire 18-19?
Egyébként az Óbudai egyetem Neumann János Kar-on a mérnökinfó szakra szeretnék bekerülni.
2018. júl. 27. 19:32
1/8 anonim válasza:
Senkit sem érdekel, ez nem az ovi, felnőtt emberek járnak egyetemre, beleértve a 18 és a 40 évest is, meg a többit.
2/8 anonim válasza:
Semennyire se lógnál ki, nekem gimi utolsó évében volt egy 21 éves osztálytársam ő egyáltalán nem tűnt ki közülünk, felfogás kérdése az egész. Sok sikert egyébként! :D
3/8 anonim válasza:
21 évesen kezdtem, nem volt semmi problémám belőle.
4/8 anonim válasza:
Senkit nem fog érdekelni, sokan kezdik akár 25 évesen is :)
5/8 anonim válasza:
Akkor most hátast fogsz dobni. Én jövőre tudok jelentkezni az orvosira (ahol ugye nincs esti meg levelező), akkor leszek 39 éves.
Gondolod engem érdekel, hogy ki és mit gondol rólam?
7/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Nézd meg a statisztikát, a legtöbben 27 fölött kezdik. Szóval még a fiatalabbak közé tartoznál. Sokan újrajelentkeznek miután elvégezték az első alapszakukat, többször felvételiznek, átjelentkeznek, buknak.. stb. Még jobban is jössz ki, több ideig tanulsz, több időd van dönteni a jövődről.
8/8 anonim válasza:
23 évesen kezdtem. Ne aggódj miatta, nem fogsz kilógni. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!