Mit tegyek ha csak a 2. helyre vettek fel, ami foszk képzés?

Figyelt kérdés

Az NKE ÁKK-ra jelentkeztem.De 370 pont idén nem volt elég.Gazdálkodás és menedzsment foksz volt a 2. Hely,az alapképzést meg sem jelöltem mivel közgazdász szakon államira magasak a ponthatárok,fizetősre meg nem akartam menni.

De bánom hogy nem vettek fel első helyre.Iratkozzak be és jövőre próbáljak meg újra felvételizni j vagy be se iratkozzak,menjek el dolgozni és úgy próbàljam meg?2 évet már elcsesztem egy OKJ-vel,lesz ebből 3 év is.De ha jövőre sem vesznek fel akkor meg innen is lemaradok.Leginkább rendőrtiszt lennék,csak egészégügyin nem felelek meg a szemem miatt.De megműttetném és megpróbálnám azt is

2018. júl. 26. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges állami féléveket pazarolni ha úgyis tudod hogy egy év után abbahagynád.
2018. júl. 26. 23:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Mennyi félévet végezhetek el államin?

Nem biztos hogy otthagynám,lehet jövőre se vennének fel

2018. júl. 26. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
12 ingyenes félév van
2018. júl. 26. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha az NKE a cél, akkor nyugodtan pazarolhatsz félévet, mert ott nem számít. Ha elhasználtad a 12-t, ott akkor is lehetsz közszolgálati ösztöndíjas. Illetve az ott eltöltött évek nem számítanak bele a 12-be :(
2018. júl. 27. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!