Thekingofthelandlord kérdése:
22 évesen még jelentkezhetek szakközép iskolába?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 2012-ben el kezdtem a szakközép iskolát de sajnos sokszor buktam meg az évek során így 2016-ban kiiratkoztam. Pár hónapja gondolkozok hogy beiratkozok. Csak azt nem tudom hogy fel vennének e.
Szerintetek?
2018. júl. 24. 18:55
1/7 anonim válasza:
Nem, hogy tudtál ennyiszer bukni? OKJ-val tehetsz szakmát, vagy esti érettségi.
2/7 anonim válasza:
Estire bármikor elmehetsz, nappalira már nem hinném....
Okjt nem tehet ha nincs érettségije.
3/7 anonim válasza:
Én úgy tudom van egy korhatár(azt hiszem 21), ami felett már csak estire iratkozhatsz be. Na meg szerintem neked is fura lenne 22 évesen a 14 évesek között.
4/7 anonim válasza:
Elmehetsz esti iskolába, de nem tudom, hogy az általad választott szakmát indítják-e esti tagozaton. Érettségit esti gimnáziumban is tehetsz. OKJ-t végezhetsz 8 általánossal is, de elég korlátozott azoknak a képzéseknek a száma, amiket 8 általánossal végezhetsz. 10 osztállyal kicsit kibővül a lehetőségek száma, de a legtöbb szakmát érettségi után szerezheted meg.
5/7 anonim válasza:
Persze. Hívd fel a kinézett iskola titkárságát, ott mindent elmondanak. Lehetőleg holnap délelőtt, mert a szünetben szerda délelőttönként szokott lenni ügyelet.
6/7 Andizsuzsi válasza:
Esti vagy levelező képzésre jelentkezhetsz.
7/7 anonim válasza:
24 a korhatár. még jelentkezhetsz asszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!