Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogy van képük a magántanárokn...

Hogy van képük a magántanároknak 2500Ft-os óradíjat kérni?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 09:38
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne kérj, senki nem kényszerít...
2010. jún. 19. 12:52
 32/40 anonim ***** válasza:
76%

Normális ár.

Először is az egyetemi tanár, nem tanár hanem előadó, nem tanít , hanem előad, nem ugyanaz. Az utolsó hozzászólásodra pedig annyit, hogy ha majd neked is el kell tartanod magadon kívül még 2-3 embert neked is lesz pofád megkérni a munkádért az árát. Sőt te leszel felháborodva, ha sokalják.

2010. jún. 19. 22:23
 33/40 anonim ***** válasza:
30%
Nekem is van diplomám és nyelvtudásom, mégsem nézem le a segédmunkásokat, a nehéz fizikai munkát végzőket, sőt... Igenis sokallom én is a magántanárok óradíját és keveslem a nehéz fizikai munkát végzők bérezését.
2010. jún. 19. 22:45
 34/40 A kérdező kommentje:

Engem, nem is a magántanárok óradíja zavar igazán, hanem az, hogy rengeteg magántanárnál jártam házi feladat ügyében, és két órán keresztül nézték a házit és nem tudtak érdemben segíteni, de attól még jópáran kérték volna az óradíjukat, és én voltam a hülye, ha nem akartam fizetni.

Mellesleg az öregeknél azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem érdekelte őket a feladat, látták hogy kicsit bonyolult és akkor már nem is akartak vele foglalkozni, a

fiatal magántanárok meg lelkesen álltak hozzá, csak köztük meg volt jópár, aki nem is tudott programozni.

A végén magamnak kellett megoldanom egyedül.

2010. jún. 20. 00:07
 35/40 anonim ***** válasza:
Én láttam tanárt aki 6ezret kért 45 percért. Matek tanár volt...
2010. jún. 20. 13:08
 36/40 anonim ***** válasza:
2500 Ft-ot??? Én 10.000 Ft-ért okított 60 percet a matek magántanárom. Sőt, ez még egy 4-fős óra volt, tehát nem csak engem tanított egyszerre.
2010. jún. 22. 14:42
 37/40 anonim ***** válasza:

Azért a 10 000 már tényleg pofátlanság, kivéve, ha valami nagyon speciális dologról van szó.

Most azt a 1500-3000 Ftot nem sajnálom, ha eredménye is van, meg hát ő is ember és a szabadidejében csinálja.

2010. jún. 22. 20:12
 38/40 anonim ***** válasza:
14:42-es vagyok. Tényleg pofátlanság volt a 10.000 Ft-os óradíj, de muszáj volt kifizetnem. Az utolsó lehetőségem volt a tantárgyból, és ez a tanár állította össze a vizsgasort. Csak ő tudott felkészíteni úgy, hogy biztosan átmenjek.
2010. jún. 22. 20:20
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Akkor te inkább tanulj a barátaiddal :-D

Én nyelvtanár vagyok, és 2500Ft-ot kérek 45 percért. Ez egy TANÁRTÓL átlagos, sőt ésszerű. Olcsóbban is lehet persze tanulni, csak nem tanártól.

Én hosszú éveken át tanultam a szaktárgyat és azt, HOGYAN kell tanítani. Ez ideg- és észmunka, sokat kivesz az emberből, készülni is illik az óráidra, ergo nem tudsz heti 40 órában dolgozni. Annyi idő alatt kell összeszedni a kívánt pénzmennyiséget, ameddig a kapacitásod terjed.

2010. jún. 22. 21:24
 40/40 anonim ***** válasza:
Településtől, konkurenciától és igénytől függ, hogy mit kér egy magántanár. Nylván annyit kér, amennyiért talál magának tanítványt. Volt már aki sorolt pár szakmát. Ehhez csatlakoznék: a fodrász fél óráért elkér 3 ezret, a fogorvos 8 ezret. Persze nekik van anyagköltségük is, de szerintem a magántanárok is fénymásolgatnak, könyvet szereznek be maguknak. Netán órán kívül javít írásbeli feladatot.
2011. márc. 16. 11:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!