Így felvesznek az egyetemre?
Sziasztok!
A felvi a jelentkezések és pontszámokban 0 pontot ír és indokként: "Középfokú végzettséget igazoló érettségi eredmények hiányában pontszám nem számítható"
Ezt már elkéstem sajnos feltölteni, és már nem tudom. Van viszont két emeltszintű érettségim amelyek duplázásával bejutnék.
Azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges ez egyáltalán ?
Az hogy csak azt a két tanúsítványt nézze, és csak az alapján számolja a pontjaim ?
Szia! Sajnos nem igazán értem ezt a helyzetet, mert az érettségi eredményeket. (Amennyiben 2006 után érettségiztél) nem kell feltölteni. Mindenképpen kérdezz utána holnap!!
Egyébként persze lehet olyat, hogy csak a tanusítványaidat számítja duplázással. De akkor sem kellene már 0 pontot írnia..
Ezzel kezdd a napot holnap!!
#1 vagyok
Na most én azt gondolom sajnos, hogy mivel külföldi minden eredményed, azt sainos fel kellett volna töltened. Így olyan, mintha nem igazolnád azt, hogy sikeres érettségi vizsgát tettél. Ebben az esetben pedig a 2 tanusítvány sem vehető figyelembe és így már érthető az is, hogy miért ír 0 pontot. :(
középfokú végzettség:
-matek
-magyar
-töri
-nyelv
-választott
Így biztos hogy nem kerülsz be
A külföldi érettségik miért lennének benne a magyar központi adatbázisban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!