Esti tagozaton milyen érettségizni?
Ha van lehetőséged, menj estire!
Nem mindegy, hogy heti 5 napban szívatnak, vagy csak kettőben... - tanulni úgyis otthon fogsz. :)
Egyetértek a 4-essel és én is csak ajánlani tudom, hogy aki teheti, menjen mindenki estire vagy levelezőre érettségizni, mert sokkal nagyobb esély van jobb eredményre - lévén, hogy otthon több idő jut tényleges tanulásra és nem megy el az idő fszságokra, hanem csak a lényegre!
Nem is értem, mi értelme van a nappalinak, azon kívül, hogy teljesen leszívja a gyerekeket?!
Félre értés ne essék, az esti sem könnyű, mert pl. a matekot is sokkal nagyobb tempóban és nagyobb vonalakban veszik, így otthon többet kell rá egyedül gyakorolni, nem rágják a szájba, de akkor is hlye, aki inkább a nappalis szenvedést választja.
Szóval a célnak megfelel és mellette sokkal több idő jut másra, dolgozni vagy nyelvvizsgákat csinálni ergó később pl. sokkal több ponttal indulni az egyetemi felvételin.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!