Debreceni Egyetem Anglisztika ponthatára fog csökkeni? 376 volt tavaly!
Figyelt kérdés
Tudom, nem lehet biztosra mondani egyáltalán, de érdekelne néhány vélemény
Köszönöm szépen!!!
2018. júl. 14. 14:30
11/18 A kérdező kommentje:
Debreceni az első és Eger a második, a harmadik sajnos nekem kiesett mert betegség miatt nem tudtam elmenni tanítói alkalmasságira, de nem is nagyon szerettem volna. 2 között fog eldőlni de hálistennek már csak 10 nap
2018. júl. 15. 11:26
12/18 anonim válasza:
Akkor valószínű, hogy találkozunk, igen! :) Majd írok, hogy hova vettek fel :). Ha az EKE-re akkor rád írok :) . Viszont remélem nem vesznek fel oda :D furcsán hangzik, de remélem nem kerülök oda be, a PTE-re jelentkeztem :)
13/18 A kérdező kommentje:
PTE-n mennyi a ponthatár?:)
2018. júl. 15. 11:28
14/18 anonim válasza:
PTE ponthatárok:
2015: 358
2016: 361
2017: 348
Ilyen volt az elmúlt 3 év :)
15/18 A kérdező kommentje:
Hú.. ez nagyon jó, nagyon szurkolok neked! :)
Remélem összejön mindkettőnknek, végülis csak 3/5 évről van szó.
Hogy sikerült az emelted?
2018. júl. 15. 11:31
16/18 anonim válasza:
Írok privátot, oks? :) Nem baj?
17/18 A kérdező kommentje:
Persze nyugodtan:)
2018. júl. 15. 11:33
18/18 anonim válasza:
aki nyelvszakos lesz szeptembertől Debrecenben nyugodtan írhat nekem privit. vagy bármilyen szakos. mondjuk az összes nyelvszaknak nagyon alacsony a ponthatára szerintem, még az angolé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!