Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek BGE gazdálkodás...

Szerintetek BGE gazdálkodás és menedzsment vagy az ELTE új gazdasági karán ugyan ez a szak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még senki nem tud semmit az ELTE GTI-ről de mégis mit gondoltok az oktatás minőségéről, a tanári gárdáról, magának az egyetemnek a légköréről és a nehézségről? Valamint hogy szerintetek mennyivel fog növekedni az államilag előre meghúzott 428-as ponthatár ezen a két egyetemen?

(Első helyen a Corvinus van de ha nem jönne össze akkor ez a másik két lehetőség.)

Szerintem a Corvinuson idén is 450 környékén lesz a ponthatár gazdálkodás és menedzsmenten. Nektek mi a véleményetek erről?

2018. júl. 10. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Adnék egy esélyt az eltének. Felvételi pontok jóslásába nem érdemes bocsátkozni.
2018. júl. 10. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
A Corvinuson szerintem is magas lesz a ponthatár idén is, én az Eltére adtam be.
2018. júl. 10. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyelőre ELTE kicsit kockázatos. Valószínűleg ugyanúgy értékes diplomát ad majd, mint a többi képzésük, de Corvinus sokkal biztonságosabb választás, azzal 100%, hogy nem lősz mellé.
2018. júl. 10. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Az ELTE GTI-n a BME GTK Üzleti Tudományok Intézete egykori oktatógárdája van, akik leléceltek a BME-ről az idióta rektor miatt. Már vagy 96 óta az egyik legjobb MBA képzést csinálták az országban és egy vérprofi szakembergárda. Biztos hogy saját autonómiával az ELTE-n még jobban fogják csinálni, szóval én biztos vagyok benne hogy befutó lesz a képzésük.
2018. júl. 10. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!