Miért félek attól, hogyha nem vesznek fel egyetemre, akkor egyszerűen értelmét veszti az életem?
Szia!
Én is ugyanezt érzem mint Te. Egyszerűen értelmét vesztené az egész eddigi életem. 12 évet becsületesen végig tanultam (jó persze azért néha ki is mozdultam, de tanultam :P) és ha nem sikerülne megüresednék.
Nem tudom mit tennék, belegondolni is félelmetes. Talán kimennék pár hónapra önkéntesnek Amerikába és nyelvet tanulnék aztán felsőfokú. De az csak a B-terv. Remélem felvesznek.
Először is nyugodj meg.
Én is ugyanígy voltam tavaly, pedig az érettségim jó lett (438 pont), mégis amíg a ponthatárok ki nem derültek, volt, hogy nem tudtam aludni, feszült voltam és megijesztett, hogy nem tudom, hogy szeptembertől mi lesz velem. Azt hittem majd mindenkit felvesznek csak engem nem a volt osztályomból, és mindenki majd engem fog lenézni meg sajnálni. De felvettek :-)
Egy biztos, annyi pontod van amennyi, ha nem vesznek fel, akkor ha anyagilag megengedhetitek magatoknak akkor a pótfelvételin még fizetősre jelentkezhetsz, vagy pedig elmész OKJ-s képzésre, vagy egy érettségi tárgyadból javítasz, vagy nyelvvizsgázol , hogy magasabb pontjaid legyenek jövőre, szóval számtalan lehetőséged van, de azzal senkinek sem segítesz, ha idegesíted magad. Szurkolok neked ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!