Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Állatorvosi alkalmassági...

Állatorvosi alkalmassági vizsga? Sürgős!

Figyelt kérdés
Sziasztok, ha előre tudom, hogy nem vesznek fel az állatorvosira idén akkor is fel kell tölteni a vizsgálat eredményét? Muszáj elmennem?!? Messze lakom csak azért...

2018. júl. 4. 21:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen csak ott nullázódnak, ahol kértek eü alkalmasságit, szóval csak z állatorvosin. Fura lenne, ha mindegyiken nulla lenne emiatt :D
2018. júl. 5. 11:51
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊 hát igen gondoltam, hogy nem nullázódik mindenhol, de azért a biztonság kedvéért megkérdeztem
2018. júl. 5. 11:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Milyen vizsgálatok ?
2018. júl. 5. 15:13
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Ráér jövőre
2018. júl. 5. 15:14
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

de mi ez a vizsgálat? eláruljátok? üzemorvos végzi, ahogy olvasom, de és milyen alkalmassági? mire leszel alkalmas? tanulni? vagy?

csak mert én eddig akárhány alkalmasságin voltam, egy vicc volt az egész, volt amikor konkrétan semmit se láttam, csak foltokat egy gyógyszer miatt, de azért beírta, h tökéletes a látásom, stb stb, hasonló okosságok.

szal mire is lesz ez jó? :)

2018. júl. 19. 06:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...de kötelező😅
2018. júl. 19. 10:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát kell egyrészt tüdőszűrő, másrészt ez az alkalmassági. Igazából én sem tudom mire jó, és pl az orvosisoknak miért nincs ilyen a jelentkezés előtt, de az állatorvosisoknak bezzeg van :D

2x voltam, mindkétszer 3-4 órát kellett várni, hogy aztán 10 perc alatt lerendezzenek.

2018. júl. 19. 10:31
 18/20 anonim ***** válasza:

És milyen volt pontosan? Én voltam üzemorvosin korábban diákmunka miatt, és csak annyi volt, hogy a szememet megnézték, meghallgatta a tüdőmet, meg kikérdezett milyen betegségeim voltak.

Nektek kellett valami vérvétel, székletminta bármi is? :D Jó, ez lehet elég extrém, de ennyire komolyan vették?

2018. nov. 3. 18:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Na, én már az állatorvosira járok, most nyáron csináltam az alkalmasságit.

Először tüdőszűrés (2000 Ft), aztán alkalmassági (5000 Ft). Egyáltalán semmi komoly. Alap kórtörténet(allergia, műtétek pár évre visszamenőleg, gyógyszerszedés), vérnyomás mérés, súlymérés, magasságmérés, látásvizsgálat (kellene már egy új szemüveg, de így is megadták).

Sem vérvizsgálat, sem vizeletviszgálat, még csak vércukor szint mérés sincs.

Az állatorvosira jelentkezőknek pedig sok szerencsét!😉

Javítsatok ki, ha tévedek: én úgy tudom, az orvosisoknak az egyik nyári gyak előtt van alkalmassági.

2018. nov. 3. 18:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Tőlem megkérdezték,hogy milyen szakról van szó,kitöltötték a papírt,lepecsételték,és viszontlátásra. Szerintem a doktorbácsi addig nem nézett rám,hogy lássa szőke vagyok vagy barna :D

Nem vettek fel...

2018. nov. 4. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!