Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » PHD képzés van levelezőn is?...

PHD képzés van levelezőn is? (Társadalomtudományok terén, bár nem tudom, hogy ez mennyire számít. )

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

közgazdász szakról tudok nyilatkozni, ott van phd!

Félévente kb 5 tantárgyuk van, annak is nagy részét projektmunkával, v kutatással oldják meg. ( volt barátomnál így volt)

2010. jún. 17. 20:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! És ott levelezőn is van?
2010. jún. 17. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, az exem levelezőn végzi
2010. jún. 17. 20:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó hír.:)
2010. jún. 17. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
melyik suliba mennél egyébként?
2010. jún. 17. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

egyébként az én egyetememen, úgy van meghatározva a PHD oktatás, hogy: nappali tagozatos szervezett képzés, egyéni tanrend szerinti szervezett képzés(na itt tanul az ex), valamint szervezett képzésen kívüli egyéni felkészülés.

Nem tudom h ilyeneket tudsz-e, h a phd-soknak tanítani is kell az egytemen (legalább is nálunk), és hha pl jó tanuló voltál, és hha tanítasz, és ha persze szerencséd van, akk a tandíjat állja a suli, ahol phd-zol. Ezis szintén nálam van, máshol nemtudom hogy működik, de ha megmondod melyik suliba mennél, akk szívesen utána googlizok :)

2010. jún. 17. 20:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy. Még nem tudom, egyelőre csak nézelődök, még van egy évem vissza a mesterképzésből. Nem sokat tudok még erről az egész dologról, de ha fizetős lesz, akkor muszáj mellette dolgoznom, azt meg nappalin nehéz lenne.
2010. jún. 17. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
értem, hát sok sikert, és hha bármi kérdésed van még ezzel kapcs, akk kérdezz nyugodtan, segítek ha tudok :)
2010. jún. 17. 21:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm a segítséged. :)
2010. jún. 17. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!