Ahhoz hogy alapfokú számítástechnikai ismeretem legyen milyen tanfolyamot kéne csinálnom?
én már rendszergazdai képesítéssel rendelkezek, szóval az infó alapok mennek, de játék buherálással még nem kellett foglalkoznom
a tört játéknak nincs ismertetője??
pl readme fájl
amúgy ha megveszed valóban semmit nem kell buherálni és jobb a játék is
#1 Abszolút elképzelhető, hogy legálisan letöltött játék helyét kell módosítani. Velem is előfordult, hogy Steames játékot nem tudott az alapból gép által kiválasztott helyre telepíteni, így nekem kellet megváltoztatni a helyét.
Neked meg kérdező, azt tudom ajánlani, hogy használd sokat a gépet, ha valamit nem tudsz gugliz rá és idővel megtanulod. Viszont, ha mindenképp el akarsz végezni tanfolyamot, ajánlom az ECDL-t. Az alapokra megtanít és később munkahelyen is jól jön. Word, levelezés, számítógépes hardver és szoftver alapismerteket is ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!