Kereskedelem mit foglal magaba?
Figyelt kérdés
az érdekelne hogy a kereskedelem mint szak irány szakgimnáziumban mit foglalna magába? Meg èrdemes-e tanulni. Azt választani. Esetleg nehèz?2018. jún. 30. 15:58
1/7 anonim válasza:
Egy szimpla erős gimnáziumi osztállyal sokkal többet érsz el.
2/7 A kérdező kommentje:
Lehet többet érnék vele, de már így vége felé annyira utáltam az általánost, a tantárgyakat mindent. Szóval inkább valami olyan irányba mennék el ami jól hangzik és érdekelne, minthogy végig szenvedjem a négy évet és lesz egy érettségim majd az csak akkor ér valamit ha tovább tanulok. Csak egy olyan állást szeretnék amiből meglehet majd élni, és hogy azzal foglalkozzak amit szeretek, élvezek.
2018. jún. 30. 16:21
3/7 anonim válasza:
Elmehetsz vele bolti eladónak gondolom, nem egy nagy karrier.
4/7 A kérdező kommentje:
az nem annyira szeretnék lenni, de azért köszi
2018. jún. 30. 17:25
5/7 anonim válasza:
4 év szakgimnázium után kapsz egy érettségit - ha sikerül és egy eladó szakmát.
Nyilván nem olyan erős, mint egy jobb gimnázium, de azért itt is kell tanulni: sokan azt hiszik, hogy nem, így aztán pl. a fiam osztálya 30-as létszámmal indult, az érettségire már csak 16-an voltak (a többiek hamarabb kibuktak, de közben jöttek más osztályból is) és abból 9-en érettségiztek le.
Viszont, ha utána még ráhúzol 1 évet, akkor kaphatsz egy kereskedő OKJ-t, amivel meg már akár - bizonyos idő után - boltvezető helyettes is lehetsz.
6/7 anonim válasza:
Látom, közben írtad, hogy nem szeretnél eladó lenni - de akkor mégis mire gondoltál, mi a kereskedelem? :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom fogalmam sem volt ezért kérdeztem, mert úgy vannak sorba a szakok hogy kereskedelem, kereskedelmi képviselő és eladó. Csak nem értem akkor mindkettő ezek szerint mindkettő eladónak számít.
2018. jún. 30. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!