Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Holnap vizsgazok angolbol. Es...

Holnap vizsgazok angolbol. Es nem megy a tanulas?

Figyelt kérdés
Valahogy azt erzem hogy az eletem szamos reszen megrekedtem.nem megy semmi.se munka se tanulas.es igeb holnap angol szobeli es semmit nem tanultam es nem vagyok be szarva mert nem erdekel.kivancsi vagyok hogy ti is ateltetek mar ilyet h nem megy az eletben semmi es nem tudod mit csinalj h jobb legyen?!
2018. jún. 17. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Angol szóbeli bemutatkozásból áll,nem?

Összefüggően önmagáról kell beszélni (lehetőleg nyelvtani hiba nélkül).

De az elmúlt években is tanulták,gyakorolták,gondolom.

2018. jún. 17. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem lesz gond
2018. jún. 17. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Egy este alatt most már tanulni úgy sem fogsz tudni semmit. Én a helyedben inkább megnéznék pár videót angolul vagy filmet, hogy kicsit ráálljon az agyad az angolra és holnap gördülékenyebben tudj beszélni. Egyébként kb mindegy mit mondasz, a lényeg hogy beszélj minél határozottabban. Egyébként nem bemutatkozás van, hanem valamilyen témáról kell beszélni, szituáció és képleírás van, nem? Mondjuk ebben az a nem szerencsés számodra, hogy jó lenne egy minimális szókincset tudni minden témához. Legalábbis nálunk így volt. De hajrá!
2018. jún. 17. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és én ugyanezt érzem most, mint te csak államvizsga előtt :D 3-as voltam
2018. jún. 17. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

Utolsó pillanatban a pihenés többet ér.

Eddigi tudásod vizsgázik. És ez csak egy vizsga. Lehet pótolni jobb, előre való felkészüléssel. Az egy nap alatti angol tudás csak a viccben létezik.

2018. jún. 17. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a valaszokat.10 tetel van A es B resze es nincs kepleiras csak az adott temakorokrol amit ki huzok kell beszelni
2018. jún. 17. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!