Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » El akarok húzni ebből a...

El akarok húzni ebből a suliból, de nem engedik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval, jelenleg egy elég nehéz suliba járok, és utálom mint a sz@rt... nem én vagyok az egyedüli, az osztályomból 8an mennek el, és ők is így gondolják ahogy én. Én mondtam már a szüleimnek de nem akarnak hallani róla, szerintük ez a suli jó ahova járok, és teljesen hidegen hadja őket a véleményem, ami nagyon idegesítő és elegem van hogy rámerőltetik ezt az egészet. Aránylag 4es tanuló vagyok, ami jónak számít ott... de én egy művészi suliba szeretnék menni, mert állítólag jól rajzolok, és amugy is nagyon szeretek rajzolni.Mit tegyek , hogy elhúzhassak végre innen de nagyon gyorsan??( gondoltam már, hogy kicsapatom magam, de azért nem akarok balhékat... )
2010. jún. 16. 13:38
 1/4 A kérdező kommentje:
jaj, bocsi a helyesírási hibákért, de egy kicsit siettem a gépeléssel, meg amugy nyolcadikos vagyok
2010. jún. 16. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy rosszul jársz az erős sulival. most mész 8.ba? azt az egy évet már simán kibírod, és középiskolát választhatsz olyat, ahol van művészeti oktatás, tudom, hogy nehéz egy erős iskola, én is elég erősbe jártam annó, de hidd el, csak nyertem vele!
2010. jún. 16. 14:09
 3/4 anonim ***** válasza:

én 8. évelején léptem le, nem bántam meg, iszonyú volt az osztályközösség.. lehet butaság utolsó éven lépni, de én nem bántam meg, nekem az volt a legszebb iskolás évem ...

a középsuli meg az egyetem sem volt ahhoz fogható....

szóval te tudod :) ha ennyire sz@r, vhogy beszéld meg a szüleiddel

2010. jún. 16. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:

nem... most megyek 9.-be, és már 6.-ba elakartam menni innen. nyolcosztályos suli. az osztályközösség szörnyű.

régen emléxem még boldogan keltem fel, és este vártam a másnapot. De most suliban ülök a padban és várom az utolsó órát...

2010. jún. 17. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!